Ο Ανδρέας Αλεξίου είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος με άρτια επιστημονική κατάρτιση, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Πέρα από τις πολύτιμες γνώσεις που απεκόμισε κατά τη διάρκεια της πορείας του, καθοδηγούμενος από το πάθος και την αγάπη για την πρακτική του, κατάφερε να αποκωδικοποιήσει και να υιοθετήσει τη νοοτροπία του σύγχρονου δερματολόγου κατά τα πρότυπα των σημαντικότερων κέντρων σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο ιατρείο μας, μετά από βαθιά και λεπτομερή ανάλυση του προβλήματος και των θεραπευτικών επιλογών, αφιερώνοντας όσο χρόνο κι αν χρειάζεται, προχωρούμε σε εξατομικευμένες θεραπευτικές προτάσεις, εξαντλείοντας κάθε απορία για τη φύση του προβλήματος και των θεραπευτικών επιλογών και αποπνέοντας το απαιτούμενο αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας σε κάθε ασθενή.

Η αμερόληπτη ενημέρωση – καθοδήγηση ώστε να συναποφασίσουμε με τον ασθενή, μέσα από μια πλούσια θεραπευτική φαρέτρα, την καταλληλότερη για εκείνον θεραπεία είναι μέγιστης σημασίας και αποτελεί τον σημαντικότερο κανόνα δεοντολογίας της πρακτικής μας απέναντι σε ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν: την υγεία τους!

Η αισθητική δερματολογία αποτελεί ένα συνδυασμό τέχνης και επιστήμης, που δε θα αυξήσει το προσδόκιμο επιβίωσης ενός ατόμου, αλλά μπορεί να βελτιώσει την εικόνα και το πώς αισθάνεται με τον εαυτό του, δίνοντας μια αρχική ώθηση βελτίωσης των διαπροσωπικών σχέσεων και της αλληλεπίδρασης με το κοινωνικό περιβάλλον, της ποιότητας ζωής γενικότερα.

Η φυσικότητα του αποτελέσματος σε κάθε επεμβατική ή μη επεμβατική θεραπεία είναι ο μοναδικός κανόνας πίσω από κάθε εξατομικευμένο σχεδιασμό, προσωπικό για τον ασθενή, βασισμένο μόνο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του. Οι σύγχρονοι κανόνες στην αντίληψη της αισθητικής επιβάλλουν σταδιακή, φυσική βελτίωση (less is more!) και τα θεαματικά αποτελέσματα που όλοι θέλουν να μάθουν σε ποιο γιατρό οφείλονται αποτελούν, πλέον, τάση του παρελθόντος. Ο στόχος δεν είναι η αναζήτηση της ομορφιάς με την ευρύτερη έννοια, αλλά της προσωπικής ιδανικής ομορφιάς με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Ο αριθμός των ατόμων που κάνουν αισθητικές θεραπείες σε ετήσια βάση αυξάνεται συνεχώς. Το πιο σημαντικό στοιχείο στην απόφαση τους να κάνουν αισθητικές θεραπείες είναι να κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο θέλουν να τις κάνουν. Από κει και πέρα καλούνται να αποφασίσουν και να διαλέξουν το γιατρό που θα εμπιστευτούν, εξετάζοντας τον προσεκτικά, πριν τους εξετάσει εκείνος.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, στο ιατρείο μας θα βρείτε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες δεν περιορίζονται σε μια απλή επίσκεψη ή θεραπεία, αλλά εξελίσσονται σε μια σχέση εμπιστοσύνης όπου τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται και στη συνέχεια συντηρούνται στο χρόνο, ώστε να διατηρείται το δέρμα σας υγιές, λειτουργικό και όμορφο όσο το δυνατόν περισσότερο.